Tips till undergivna män


Jag får en hel del frågor från undergivna män ang BDSM och här kommer lite info om hur jag tänker och vad det är jag vill att du, som undergiven, tänker på.

Vad vill du?
Skriv aldrig till en dominant kvinna att "du får göra vad du vill med mig" för det vill du inte. 😏
Efter en fråga som, får jag kastrera dig? Köra upp en stor vägkon i rumpan på dig? eller liknande, så kommer de ju fram, att så inte alls är fallet. Alla har gränser, även du som tror att du inte har det. Just dom mailen känns väldigt oseriösa och sållas oftast bort direkt. Även om du inte testat så mycket, så sätt dig och kolla på femdomfilmer. Vad tänder dig? Vilket vill du helst bara sker i din fantasi? Och vad vill du faktiskt uppleva på riktigt? Om inte du vet det, hur ska jag då kunna lista ut det, för alla gillar olika.

Samtycke
Samtycke, att bägge vill göra det som sker är viktigt för mig. Jag vill inte göra något mot någon, som den verkligen inte vill. Sen kan ju den viljan vara rätt difus. Att ta emot smärta är nått man kanske inte vill ge sig själv. Men fastbunden, utan nån chans att komma undan, kanske man vill ha den ändå. Fast man aldrig någonsin skulle vilja göra det mot sig själv. Men jag MÅSTE ändå veta att det är ok innan. Men visst händer det ju att det går fel ibland. Man kan ha missförstått varandra innan, när man diskuterat vad som ska ske eller att man helt enkelt läst av varandra dåligt. Detta är en svår balansgång. Att göra nått mot någon som säger nej, men menar ja och att sen veta när detta nej plötsligt blir ett nej på riktigt är inte lätt. Då finns ju detta med safeword, rött betyder nej/avbryt helt och gult betyder sluta tillfälligt. Detta kan ju underlätta en hel del. Sen finns de ju många som inte vill köra med safeword, då det känns som en livlina man egentligen inte vill ska finnas där och jag kan förstå det. Så för mig är det ok utan safeword, men då får också den undergivne ta på sig en del av ansvaret om nått inte känns rätt och jag fortsätter ändå. Nu har jag en ganska hög riskavkänning, vilket gör att jag ofta mesar mer än jag borde, men jag är också glad att jag har så stor riskanalys i mitt tänkande, då det finns en hel del folk som inte verkar ha nån alls.

Givande och tagande
Även om vissa undergivna män kan tänka sig att göra allt för en kvinna, är de faktiskt inte många som vill bli utnyttjade på riktigt. Mitt mål är att vi bägge efter en session går därifrån med ett leende på läpparna. Att vi bägge fått ut något av det, psykiskt eller fysiskt. Men jag är ingen tankeläsare, så man måste diskutera innan. De är då det gäller att du vet vad du vill och gillar. Ju mer du berättar, desto mer har jag att jämföra emot mitt intresse. De som sen matchar, det vill jag utföra.
Saker jag tänder lite extra på är;
 • Bondage, främst läderbojor, kedjor och hänglås. Är tyvärr inget bra på rep
 • Långtidsbondage
 • Perceptionsberövande, tex ögonbindel
 • CBT, vilket står för kuk och kul tortyr, allt från sparkar, el, vikter, brännässlor och klädnypor
 • Anala lekar med tex strap-on
 • Kroppsvätskor, i olika former
 • Slavkommendering, lydnad och dyrkan på flera olika sätt
 • Kyskhetslekar, att jag bestämmer när utlösning får ske
 • Förnedring, viss förnedring i text och tal 
 • Sounding, föremål i urinröret
 • Bestraffning, med tex pisk
 • Trampling, att jag trampar på olika kroppsdelar
 • Lättare breathplay, tex genom facesitting
 • Hushållstjänster, att slaven får städa, diska eller ge massage
 • Feminisering, att slaven ska klä och uppföra sig som en tjej
Så om du vill får du gärna göra en lista. För de flesta blir det en "vill" lista och en "kanske" lista. Då är det lättare för mig att se vad du gillar, tänder på eller fantiserar om.

Säkerhetstänk
De finns vad jag vet två olika dokumenterade säkerhetstänk inom BDSM. Det ena är RACK (Risk Aware Consensual Kink - risk-medveten, samtyckt kink) och så finns SSC (Safe, Sane and Consensual - säkerhet, förnuft och samförstånd). Jag är dåligt insatt i bägge och själv håller jag mig till sunt förnuft och magkänsla. Jag får i många fall säga nej till ideer från andra, då jag tycker att de verkar finns en för stor risk i det. Jag vill inte ge några permanent skador, även om det har råkat bli nått mindre ärr här eller där.

Undergiven?
Jag förstår att man kan vara undergiven på olika sätt och ingen är undergiven i alla situationer alltid. Men vill du vara min undergivne vill jag även att du beter dig som det. Tjatiga män är det värsta jag vet. Nu säger jag inte att du inte ska fråga mig flera gånger, ibland kan det behövas. Men har jag gett ett svar, tex ett Nej, då menar jag oxå Nej. Inte fråga samma sak 100 ggr till. Det är inte undergivet. Den som kan visa sin undergivenhet redan i skriften gör det sen oftast också i handling.

Utnyttjad och förnedrad
Många vill få känna sig utnyttjade och förnedrade. Men då detta är känslor och känslor kan framkallas på olika sätt hos olika människor, är det inte lätt att veta hur just du vill ha det. För vissa räcker det med att bli fastbundna för att få fram den känslan medans andra kräver mycket mer. Vad är det som får dig att känna dig förnedrad? Nått visst ord eller handling? Dock är inte jag munltigt förnedrande.

Eftervård
En BDSM session kan ge upphov till olika känslor, både under och efter sessionen. Det kan vara allt från behov av närhet, rädsla, ilska, kärlek eller vilken annan känsla som helst. Detta är inte helt ovanligt och heller inget konstigt, utan uppkommer av de kroppsegna hormoner och signalsubstanser som kickstartas igång i samband med en session. De kan komma under sessionens gång men även efteråt, till och med efter flera dagar efteråt. Så är det så att du efter sessionen känner dig extra uppåt eller kanske till och med tvärt om, så är det bara för att jag rört runt lite i kroppen på dig. Oftast återställer sig balansen av sig själv inom några dagar, men under denna period kanske man har ett större behov av närhet, att få prata av sig eller vara ensam. Hur just du kommer reagera vet du ju inte för ens efteråt, men det kan vara bra att lyssna på hjärnan och kroppen de närmsta dagarna. Är det så att nästa session du har är hårdare kanske de känslor som uppkommer blir starkare. Är det så att man får ett behov eller vet att det kommer uppkomma under eller efter en session är det bra att på nått sätt kommunicera det. 

Sök
Vill du veta mer om BDSM tycker jag du kan börja med att gå in på BDSM info. Annars rekommenderar jag även sajten Darkside. Där finns det diskussions forum, men även ett kalendarium med fetish och utlevnadsfester, ett wipipedia där man kan slå upp BDSM ord/förkortningar för att se vad de betyder och en hel del mer. Rekommenderar även podden Röster från mörka sidan som handlar om BDSM, men de har även en del andra intresssanta poddar om BDSM.

11 kommentarer:

 1. Bra och informativt skrivet :-) Tack

  SvaraRadera
 2. Riktigt bra skrivet :)

  SvaraRadera
 3. Bra och viktig info.

  Zublime

  SvaraRadera
 4. Hej, läste igenom vad du skrivit...
  Väldigt genomtänkt och sant
  Hamnar en ug hos dig så kan dom känna sig trygga, vilket är ett måste om båda parter skall få ut nåt av det

  SvaraRadera
 5. Väldigt bra och informativt skrivet! Om jag springer på någon ug-bror som är ny och vilsen ska jag länka hit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som nybörjare och nyfiken kille som letar möjlighet att för en första gång få prova på detta så skulle det kännas tryggt att gå till dig efter att läst denna info.

   Radera
 6. Jag är lite nyfiken på att testa. Vore spännande att bli fastbunden och pröva lite smisk på rumpan.
  Jag undrar om märkena efter piskan sitter kvar länge?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beror på hur känslig du är för att få märken, vilken pisk och hur hårt jag piskar.. så inget man kan säga på rak arm. Men de flesta märken är borta inom några

   Radera
 7. Hejsan jag är en man på 37 år som är nyfiken på det här, hade velat bli bunden och utnyttjad njuter av det när jag ser filmer

  SvaraRadera
 8. Du är så läcker så det går inte beskriva med ord�� skulle träffat en sån som dig, har aldrig provat detta men skulle vilja.

  SvaraRadera