Om MK


Jag är en kvinna född 1979, bosatt på landet utanför skövde, med man, barn och en massa djur. Men då familj, djur och jobb tar upp det mesta av min tid är mitt BDSM intresse egentligen bara en liten del av mig. Men det är den delen jag har valt att dela med mig av här. Men även dela med mig av min exhibitionistiska sida.

Namnet Kinky fick jag redan som 18 åring då det märktes av redan då att jag hade ett udda sexintresse. Jag har heller inte haft särkskilt svårt att prata om sex, vilket lett till att många sett mig som lite udda, lite kinky helt enkelt. Men kallas även för Kira.

Som dominant kan jag varken kalla mig som en riktig sadist, elak eller hård. Jag är en typisk hästtjej. Jag är van vid att bestämma och att bli åtlydd. Blir jag inte det kommer en bestraffning. Och om det lyds kan det bli belöning. Jag fungerar nog på samma sätt vare sig det gäller barn, djur eller män. Med det menar jag inte att jag drar in djur eller barn i mina bdsm lekar, utan hur jag fungerar som dominant.
Men mot män finns en viss hånfullhet. Jag har nog alltid sett män som någon lägre stående sort jämtemot oss kvinnor. Därför har jag inte heller lika lätt att dominera kvinnor. De är ju mera mina jämlikar.

Vad jag gillar med femdom är nog maktkänslan den största biten. Maktkänslan av att styra, tvinga och plåga någon. Men sen är det ju så många mer känslor inblandat i det hela. Det är faktiskt riktigt svårt att förklara men spännande att klura på. Men alla människor har ju ett behov av att få utmaningar och att utvecklas, så även sexuellt. Vissa mer och vissa mindre. Mitt behov av utveckling är ganska stort. Med det menar jag inte att jag inte gillar vaniljsex, för de gör jag. Utan att jag gillar stor variation sexuellt och gärna nya ideer från andra.

Tvivlar på att mitt svammel här har gett nån klarare bild av vem jag är. Men är du nått du undrar över är det bara att fråga. Jag bits inte! ...inte så hårt i alla fall.. 😉

30 kommentarer:

 1. Använder du piska på män eftersom du inte får ha det i westerridning?

  SvaraRadera
 2. Hästar behöver oftast inte få pisk, men det gör män. 😏

  SvaraRadera
 3. Har du inte prövat att ge dom något "godis" istället?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte på "godis" som belöning. Hästar blir bitska och naffsiga av godis. Män blir krävande och begärande. Bägge två blir bäst av belöningen i form av tillfredsställelsen dom får av att göra rätt när man kräver något av dom.

   Radera
 4. Tack för din härliga blogg, att du delar med dig av så mycket av ditt liv. .men glöm inte att ta hand om din familj och hästar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! 💋 Det är inte lätt att få ihop livets pussels alla delar, men jag jobbar på det. 😉

   Radera
 5. Straffar du på nåt annat sätt än piskar? Cbt, ström,brännässlor etc.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du tittar på sidan; tips till undergivna män så hittar du min kink lista där.

   Radera
 6. Du har fina sexiga bilder på dej.

  SvaraRadera
 7. Har du erotisk dominans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill du få veta vad jag gör och inte gör får du kontakta mig. Kontaktuppgifter finns till höger.

   Radera
 8. Jättetrevlig sida. Får man fråga hur pass skitiga dina ridstövlar brukar vara? Personligen hjälper jag en väninna att hålla rent hennes dressyrstövlar (med extra fokus på sulorna) efter att vi har ridit och är klara i stallet ..självfallet sväljs allt.

  Darkside var tyvärr bättre förr, mellan 2004 och 2009 när det fortfarande var "dolt" från allmänhetens kännedom.
  Numera är det för många Svenssons som visar upp kön vilket har förstört galleriet TOTALT, gissningsvis blev det omodernt med Bodycontact och DS var tvunget att få deras idioter också. 50 Fifty Shades of Grey förstörde även DS en del tyvärr, men säg vad de böckerna/filmerna inte har förstört genom åren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Personliga frågor tar jag hellre privat. Finns att nån på kik, Skype eller Mail.

   Radera
 9. Tack för din sida och din öppenhet. Du är fantastisk och unik. Kram

  SvaraRadera
 10. Grattis på födelsedagen

  SvaraRadera
 11. Tack för en jätte fin sida!
  du är så vacker! kan man köpa några bilder på din vackra kropp!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jätte mycket!
   Är det nått du vill veta finns mina kontaktuppgifter till höger. 😊

   Radera
 12. Din sida är verkligen fantastisk madame.Är visserligen äldre men känner stor beundran för Er.

  SvaraRadera
 13. Finns verkligen inte en enda blog som är så bra som din. Har sökt på dina länkade sidor men hittar inga. Finns det inga fler? Eller så är du "top of the line". Hade vart roligt att följa en blog till slaviskt som jag gör med din. Jag missar inget.
  Och slutligen DU ÄR BÄST

  SvaraRadera
 14. Snart 40. Det märks inte

  SvaraRadera
 15. Jättebra sida.
  Och skulle vilja ha dig som tillrättarvisar mig

  SvaraRadera
 16. Intressant liknelse att jämföra män med hästar, kan nog köpa den. Själv är jag inte nämnvärt UG (dock delvis - svårt att förklara - kalla det anpassningsbar efter behov), istället är jag aningen dominant, och då vill jag själv göra en liknelse mellan kvinnor och kattdjur (stora som små).
  Man slår inte en katt, först o främst tappar den förtroendet för dig och sedan är det farligt om den reagerar med utspärrade klor och vill slå tillbaka.
  Vid fel uppförande nonchalerar man den, kanske föser undan den - oftast kommer den tillbaka när den lugnat sig och vill ha kel o smek. Förvisso kanske den inte kommer tillbaka, men det är bara att gilla läget - katter kan man inte bestämma över.
  Men om den gör rätt så belönar man med mycket smek, vilket resulterar i att den gärna kryper upp i knät på dig och lägger sig tillrätta för mer mys. Kvinnor då? Ja, samma sak.
  Ser fram mot att träffa dig - vill att du gör ren o smörjer de rostfria stavarna till det tillfället.

  SvaraRadera
 17. Blir avundsjuk eftersom jag bor i norrland å börjar känna dragningen åt bdsm hållet å du är en mycket vacker Madame.
  Å jag föll på en gång när jag såg dej i riďkläder efer som jag går igång på lack å läder & riďkläder.

  P.s du är en mycket vacker kvinna.

  Mv seo.

  SvaraRadera
 18. Borde tryckt upp dig mot en carier i mod1 ;)

  SvaraRadera
 19. Är nyfiken på detta å tycker du är väldigt läcker��. Har aldrig provat. Är lite feg av mig☺.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Våga ta klivet. Du kommer aldrig ångra dig.
   // en trogen slav

   Radera
 20. Jag vill gärna prova på BDSM och jag har länge fantiserat om att bli omhändertagen av en kvinna som du är singel och jag har inte varit med någon kvinna på flera år och jag har fantiserat om att vara undergiven k6⁰

  SvaraRadera