18 november 2020

Dippa...

De inom bdsm svängen är ofta införstådda med fenomenet sub drop. Vet inte om det finns ett vanilj ord för denna företeelse? Men de är synd i så fall, för det är inte bara undergivna som kan råka ut för det efter en bdsmsession, utan är nått som kan hända vem som helst. Och jag åkte på det efter en bra helg och för att sen komma tillbaka till vardagen. Fick därför köra dubbla träningspass med både cykel och twerkträning för att komma i rätt fas igen. För er som inte har koll på vad sub drop är kan jag skriva om det inom kort.

3 kommentarer:

 1. vet ju att det händer men du har rätt, det finns nog inget bra ord för det. Typ post-sex-depression fast på svenska... Händer lite väl ofta för mig efter lek på egen hand och även efter lite vanilj-men-ändå-utanför-ramarna igår kväll. Har hänt tidigare också, att när sexet är slut så infinner sig en känsla av tomhet och meningslöshet. Vid något tillfälle t.o.m. under akten och ibland med påföljande perioder av bristande intresse för sex (eller, bristande förmåga til...). Tips på återhämtning från en sån dipp mottages med tacksamhet

  SvaraRadera
 2. Nu har man fått ett ord på vad man kan känna efter en session.
  När min sambo har trampat på mig med sina höga vassa klackar och varit extra hård med djupa märken, så kan jag hamna i ett känslotillstånd med tomhet eller att tårarna bara rinner ner när jag ligger i fosterställning på golvet.
  Hon brukar då komma ner till mig på golvet och krama mig och tala om för mig hur mycket hon tycker om mig och hålla om mig. Då är jag som en svamp och bara suger in dessa ord. När hon håller om mig så känns det som vi två smälter samman till en enhet i den bubblan som vi befinner oss i.
  Efter en stund så kommer jag tillbaka till verkligheten.

  SvaraRadera
 3. Kinta: vore precis min dröm det där! Alltid drömt om en kvinna som trampar på mig med höga vassa klackar...Kul att du hittat en som uppfyller fantasin! :)

  Men allt efter olika sexuella utlopp blir nog en nedgång av något slag. för då återgår ju allt till den vanliga tråkiga vardagen igen...

  SvaraRadera