15 september 2018

Kinks och fetisher...

 Tänkte berätta lite om vad det bägge orden innebär och betyder.

Kinks - är benämningen på ett stort antal olika sätt att ha sexuellt umgänge på. Det kan handla om allt från olika sätt att använda sexuella rollspel på, olika samlagstekniker, BDSM eller olika fetischer. Gemensamt för alla kinks är att de av normen i samhället betraktas som ett avvikande sexuellt beteende, men av utövarna betraktas som en naturlig del av deras sexualitet

Fetish - innebär sexuell åtrå till ett föremål eller en kroppsdel som vanligen inte uppfattas som upphetsande och har i strikt mening inte med identifikation med föremålet eller rollekar att göra. I talspråket har ordet fetischism en mycket vidare innebörd, och kan avse till exempel att en person blir sexuellt upphetsad av att se kvinnor i underkläder. För att vara en fetischism i medicinsk bemärkelse krävs att det är underkläderna i sig som personen blir upphetsad av. Ofta utgörs den av särskilda material såsom läder, gummi, lack, pvc, nylon, siden, satin, lycra mm. Även klädesplagg, högklackade skor, stövlar, väskor och andra ting kan vara föremål för fetischismen.

Hoppas detta gav en lite lättare förståelse på vad kinks och fetish är och skillnaden därimellan.

3 kommentarer:

  1. Vad tänder du på hoss dina slavar då?

    SvaraRadera
  2. Det undrar jag också!

    SvaraRadera
  3. Oj det är en jätte svår fråga. Men att hitta nåns triggerpunkter, är ju roligt.. Vem det är spelar inte så stor roll, utan det är reaktionerna som tänder mig.

    SvaraRadera