18 juni 2018

Novell 8

Med vana fingrar låter jag handbojornas mjuka läder dras åt runt hans grova handleder. Det klickar till när de små hänglåsen låser sig och gör så att handbojorna är omöjliga att ta av om man inte låser upp dom. Jag ger honom ett litet triumferade leende som maktkänslan ger mig innan jag tar tag i bojorna och sätter fast dom med ett hänglås i kedjan som hänger ner från taket. Jag hör hur hans djupa andetag skälver till, antagligen av nervositet inför vad som komma skall. Mina klackar hörs mot golvet när jag går bort till veven och börjar vinscha upp kedjan, så att min nakna slav blir ståendes med händerna så högt över huvudet som han kan utan att behöva stå på tå. Ännu ett leende smiter över mina läppar. Att se en man ståendes så, är som ett oskrivet blad för en författare, bara för mig att ta för mig och göra vad jag vill med. Ljudlös plockar jag åt mig ridpiskan som hänger på väggen och ger ett snabbt och hårt slag över hans nakna rumpa. Han rycker till och jag hör ett svagt stön.
-Vill ju inte att du somnar till, säger jag lite lätt hånandes.
-Nej madame, får jag till svar.
Jag låter sen handen smeka över hans kropp som jag känner darrar till lite lätt av min beröring.
-Vet du vad jag behöver? Frågar jag medans min hand sakta glider ner över hans mage.
-Nej madame, svarar han tyst, troligtvis medveten om vad som komma ska
-Jag har haft en riktigt jobbig dag och behöver få det ur mig, viskar jag i hans öra samtidigt som mina långa naglar gräver sig i hans pungkulor och fingrarna trycker åt. Stönet som kommer ur hans mun får mig att le lite igen och jag kan inte hjälpa att jag älskar det där ljudet. Ljudet som bara en man som får riktigt ont i sina pungkulor kan ge ifrån sig. Det ger mig både en känsla av makt och upphetsning, samtidigt. Jag släpper pungen och låter handen glida upp på kuken istället och runkar några tag tills den hårdnar.
-Och är du riktigt snäll och låter mig göra vad jag vill, kanske jag belönar dig sen, säger jag med mina lena, snälla röst.
-Tack madame, svarar han lydigt.
Jag tar några långsamma steg runt honom, som om jag funderade på vad jag skulle göra, fast jag i min mitt huvud redan är helt på det klara med vad det är jag vill. Än en gång låter jag piskan landa på hans rumpa, men denna gång med flera små snabba men inte så hårda slag, för att sen avsluta med några hårda. Jag får lägga band på mig själv. Har en tendens att gå all in och hårt, redan från början, men vet att det inte alltid lönar sig i slutändan och håller tillbaka min lust att låta min pisk göra den den rumpan riktigt randigt röd ...än. Plockar istället fram två klädnypor och fäster dom i vardera bröstvårta. Ser honom grimasera lätt men värre än så var det inte. Hämtar då istället pungselen och går ner på huk framför hans hårda kuk och spänner selen runt pungen. Hänger sedan där på tre vikter, men en efter en. Ser hur det drar i skinnet runt pungkulorna av vikten, men kuken står fortfarande lika ståtligt hård rakt ut, så så jobbigt kan det ju inte vara tänker jag. Frågar slaven hur de känns och får ett:
-Helt ok, madame, till svar.
Jag puttar då till vikterna så dom kommer i gungning och jag ser att det genast blev lite jobbigare.
-Det gäller att stå still, säger jag lätt hånleende och hör honom kvida lätt medans jag reser mig upp.
-Nu gäller det att stå still, ju mer dom gungar desto jobbigare blir det, informerar jag min slav om men förstår att han troligtvis redan listat ut det. Går sedan sakta runt honom, medans han står helt stilla och det ända som hörs är hans snabba andetag och ett lätt prasslade ljud av min lackklänning. Jag plockar sedan åt mig min ridpiska igen och låder den lilla läderflärpen på piskan glida över hans rumpa. Mjukt retandes om vad som komma skall...


4 kommentarer:

 1. Kan detta bli verklighet tro.
  Kommer det en efterföljare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha när jag har tid och lust att skriva igen så kanske... 😜

   Radera
 2. Helt underbart, när får jag uppleva detta?

  SvaraRadera
 3. Så duktig du är på att skriva.
  Jag är nyfiken på fortsättning .
  Trevlig sommar!

  SvaraRadera