5 februari 2018

Sugen på sexleksaker?

Nu när årets fattigaste månad är över börjar det kanske bli dax att skaffa på dig lite nya sexleksaker och då kan jag rekommendera Njuthuset. Där finns förutom ett stort utbud av sexleksaker, även en hel del sexiga underkläder både för tjejer och killar. Dom har även bra saker för hemapoteket, i både förebyggande syfte och för eftervård. Men även en rejält tilltagen BDSM-shop med både rep, kyskhetsbälten och elektroplayprylar. Jag kan tycka det är kul att kika igenom vad som finns då man av det kan se nått nytt man skulle vilja testa eller få helt nya idéer på nått man kanske inte trodde att man tänder på. Och innan du checkar ut dina varor, se till att kolla igenom deras fyndhörna så kanske du hittar något roligt till extrapris. Eller ta bara ett kik på deras infosida, så kanske du lär dig nått nytt...

Några saker jag tycker såg roliga ut var:

Yummy cum – har faktiskt inte set detta förut och vet därför inte om det funkar, dvs gör satsen godare. Nån som testat och vet om sperman blir godare?

We-vibe - ännu en leksak som står på min önskelista. Ska eller rättare kan, användas vid vanlig sex. Nått jag helt klart måste testat en dag.

Vibrerande penissticka – jag som gillar sounding och har en stor förkärlek till vibrerande leksaker skulle gärna vilja stoppa ner denna vibrerande pryl i någons kuk.

Mystim Mighty Merlin Eldildo – Även prylar som ger stötar kan jag tycka är snuskigt upphetsande, dock inte på mig, bara på andra. Det här är en dildo med praktiskt handtag (så att det inte är nån risk att jag får nån stöt) som kan ge sköna stötar analt.

Har du nått du skulle vilja testa men inte haft råd/vågat köpa men gärna skulle vilja prova?3 kommentarer:

  1. Vibrerande penissticka vill jag testa

    SvaraRadera
  2. Mystim Mighty Merlin Eldildo, det låter ju fantastiskt spännande att bli knullad av en sådan ;)

    SvaraRadera
  3. Har du köpt alla leksakerna

    SvaraRadera