7 januari 2018

Recension - Satisfyer Pro 2

Jag har fått äran att få testa en Satisfyer Pro 2 next generation. Jag har länge gått och sneglat på den här typen av sexleksak, men har inte tidigare haft möjligheten att testa nån. Får erkänna att förväntningarna var ganska höga då det har vart mycket snack om att denna lilla leksak kan framkalla orgasmer på bara några sekunder. Då jag sedan länge har haft rabbitdildon som min personliga favorit är det ju den jag jämför alla andra med.
Så vad är nu detta för en sak? Jo, man får ett skaft att hålla i, en av och på knapp vilket jag gillar då det inte ska va för avancerat för att kunna stänga av saken, en stor knapp att höja och sänka hastigheten med och sen själva huvudet. Leksakens huvud är en oval gummistos man sätter över klitoris som sedan med vaccumteknik masserar klitoris utan att ens behöva beröra den. Själv får jag lite känsla av en mjölkmaskin men att hastigheten är betydligt snabbare.
Så hur känns den då? Jag får erkänna att den faktiskt har effekt. Nu menar jag inte orgasmmässigt, utan i kraft. Jag brukar ha problem med att jag tycker de flesta vibratorer är för klena för vad jag gillar,, men denna kan jag inte ens dra upp på halvfart. Därför hade jag föredragit nått typ av vred istället för knappar då jag ibland tycker att det är lite stor skillnad mellan två nivåer. Men känslan är mer än angenäm. Däremot kan jag inte påstå att jag alltid kan få orgasm inom några minuter, där slår den inte min rabbit, men det kan ju också vara en vanesak då det ibland kan vara lite pyssel att få till den på det rätta stället där de känns som bäst. Men känslan innan orgasmen är betydligt intensivare och orgasmerna i sig starkare så den kommer helt klart få vara kvar i min byrålåda bredvid sängen.
Så vart köper man den då? Jo den säljs just nu hos Palora och du hittar den HÄR. Och glöm inte att du får 25 % rabatt om du uppger koden KINKY när du ska betala.


7 kommentarer:

 1. Går det andvända den på killen också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, såvida han inte gillar punkt stimulans.

   Radera
  2. Bröstvårtorna eller under ollonet

   Radera
  3. Kan funka.. vill du prova? 😉

   Radera
  4. Hemst gärna

   Radera
 2. Har du inte en riktig karl i sängen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, men ibland föredrar jag att leka själv.

   Radera