21 oktober 2017

En het fantasi...

Fick den här texten skickad till mig för ett tag sedan. Även om allt i den inte är min grej så gillade jag känslan i den...


Ser framemot nöjet att slicka den där härliga fittan du har riktigt våt, innan jag tar ett stadigt grepp om dina höfter och trycker in min hårda kuk i dig ordentligt bakifrån. Medan du njuter av känslan av att känna hur den fyller upp cm efter cm av din våta våta fitta.
När vi kört på ett tag känner jag att jag måste lätta på trycket, så glider försiktigt ut ur dig och för ner dig på knä framför mig.
Tar sen varsamt bort håret framför ditt ansikte och tar sen min hand bakom ditt huvud. Samtidigt som du tar min hårda pulserande kuk i din hand och börjar sensuellt suga och slicka mitt ollon medans du runkar mig långsamt.
Börjar blunda för ett ögonblick och tror att jag är i himmelen, för du suger av mig som en gudinna!
Känner att jag håller på att explodera, min precum rinner då sakta ut i din mun.
Du slutar genast suga för du vet vad som är på gång.
Öppnar mina ögon och kollar ner på dig, våra blickar möts medan du runkar min kuk framför din mun.
Du ser sperma sugen ut, och börjar försiktigt suga toppen på min kuk.
Känner då snabbt hur min sats okontrollerat sprutar ut i din mun, du tar då ut den och min sperma fortsätter spruta i din mun och över ditt ansikte.
Jag stönar högt och du ler mot mig, är helt slut i kroppen lägger mig i sängen medan du torkar ditt ansikte.


Du lägger dig sen bredvid mig, jag kollar på dig och stryker min hand över din kind ger dig en kyss och berättar hur duktig och fin jag tycker att du är!!

1 kommentar: