10 maj 2017

Kukbur

Det här med kyskhetslekar kan vara riktigt kul! Och ett hjälpmedel vid sådana tillfällen är att använda sig av en kukbur. Tänder man på tanken kan det vara en bra ide att skaffa sig en. Tyvärr kostar dom oftast en hel del och det är inte lätt att veta om den kommer passa. Om det finns nått sätt att mäta sig till det vet jag faktiskt inte, utan jag tror tyvärr att man bara får köpa och prova. En viss begagnadmarknad finns, så skulle den inte passa så går den troligtvis att sälja vidare till nån annan.

Men här är lite saker att tänka på;

* Vilket material hade du tänkt? Dom vanligaste verkar vara i metall eller hårdplast men finns     säkerligen hel hel del andra också.

* I till exempel CB-serien får man flera storlekar och justeringsdelar som gör att man kan få den att passa bättre. Detta har jag dock aldrig sett komma med när jag köpt nån av dom i metall.

* Ta inte för givet att du kan använda din kukbur i en vecka de första du gör. Börja med att ha den några timmar och se hur de känns. Om det klämmer eller skaver någonstans.

* Testa även så att den inte går att dra av. Även om den verkar passa riktigt bra och sitter lagom tajt har jag märkt att man en stund senare helt enkelt kan dra av den.

* Ibland kan det vara bra att inte vara välhängd! Har av erfarenhet märkt att kukburar till större kuk kan vara riktigt svårt att få tag i, tyvärr.

* Hur mycket putar det ut? Även om det vissa tillfällen kan va sexigt att kunna se att det är en baguette i brallan är det kanske inte riktigt lika passande vid alla tillfällen.

* Även hänglåset kan få det att puta ut en hel del. Alternativet här kan vara stripes. Finns även stripes med nummer på så att man kan se att de inte har blitt utbytt och kukburen avtagen när den ska vara på.


Som ni ser så är det inte bara att kränga på sig första bästa kukbur och langa iväg nyckeln till vem som helst och tro att allt är frid och fröjd. Utan skaffa din egen kukbur, prova den, gärna länge, så att du vet att den passar. Sen är det bara att hitta nån som låser in dig... 😈7 kommentarer:

 1. Jag skaffar en direkt om du vill upprätta ett kontrakt på att du tar hand om nyckeln och att bara du kan öppna buren när det är aktuellt med rengöring och tömning ��

  SvaraRadera
 2. Det finns kukburar på Wish i olika kvalité och utförande till hyfsat pris. Har beställt en i hårdplast för en hundring.Billigt om man vill testa kukbur.

  SvaraRadera
 3. Var får man tag på stripes med nummer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet tyvärr inte, då jag fått mina. Ska se om jag kan ta reda på det.

   Radera
 4. Slampan Linda2017-09-24 18:38

  De finns på amazon. $7.50/10st brukar vara standardpriset.

  SvaraRadera