31 mars 2017

Utlämnad...

Jag har aldrig gillat känslan hos gynekologen. Även om jag, som många andra har haft snuskiga fantasier om vad som skulle kunna hända när man ligger där med benen isär och muffen i vädret, så känns det alldeles för utlämnande när man väl ligger där för att det på nått sätt ska kännas upphetsande. Männens motsvarighet som är prostataundersökning brukar oftast utföras på en vanlig undersökningsbrits. Så för att även män ska få känna på hur utlämnande det känns har nu en kvinna uppfunnit en undersökningsstol för män som finns att läsa om HÄR. Får hoppas den börjar tillverkas och jag kan tänka mig att det finns en större marknad än bara till medicinska undersökningar den kan vara av intresse för.

1 kommentar:

  1. Det är nog nyttigt för män att uppleva den känslan. Tror också många kan ha nytta av en "fullständig undersökning" för att förstå att den sortens analsex som visas på porrfilm inte är att rekommendera i verkligheten .

    Sen så kan jag inte komma ifrån att den här "möbeln" också kan användas till intressanta lekar med en pedagogisk touch ;-). Förena nytta med nöje!

    Zublime

    SvaraRadera