15 januari 2017

Kattmänniska?

Jag gillar katter. Har alltid haft katter och har för tillfället två stycken. I Tjeckien och Slovakien har några forskare i en studie visst ett samband mellan infektionen Toxoplasmosis som är en infektion man kan få genom kontakt med katter och en benägenhet att gilla BDSM. Forskarna påstår att de som hade infektionen, också hade uppgett att de blev upphetsade av farliga situationer, sin egen egen rädsla och att vara sexuellt undergivna. De hävdar alltså att detta beteende kan vara ett symptom på infektionen. Studien påvisar alltså att det inte BARA är katterna som är skyldiga till att folk njuter av BDSM. Den snarare påpekar att det kan finnas en relevant koppling mellan det sexuella beteendet och toxoplasmos då den kan påverka människans hjärna och därmed sexuella preferenser. Tydligen är en tredjedelar världens befolkning smittad, men infektionen är oftast symptomfri. Vill du läsa studien finns den HÄR.2 kommentarer:

  1. Kvinnor får gärna vara lite kattiga för mig...;) Särskilt om de har vassa naglar och gillar att använda mig som klösbräda!

    SvaraRadera
  2. När kvinnan klär sej i en sexig blank lack korsett med sexiga tajta lack trosor och höft hållare i lack med svarta nylon strumpor och i svarta lår höga lack stövlar med sexig hög klack och då kallar jag det för skön Fredags mys.

    SvaraRadera