30 november 2016

Fått färg...

Redan efter några stycken lätta rapp börjar huden rodna. Lägger man därefter till ett gäng med några hårdare så är snart rumpan härligt färgad. Stryker lätt med handen över rumpan och känner den ökade värmen som uppkommit av mina slag. Kan inte låta bli utan daskar även till med handen. Jag känner den svidande känslan i handflatan och misstänker av slavens stön när min hand träffade hans ömmande bakdel att det sved till på honom med. Tar åter igen fram pisken och ger honom några halvhårda rapp. Han stönar och kränger till, men kedjan han sitter fast i och spreaderbaren mellan hans ben håller honom på plats. Men att han försöker komma undan irriterar mig och jag låter min hand snällt smeka över hans kropp tills jag kommer fram till hans pungkulor. Mina hand tar ett fast tag om pungen och jag låter naglarna tränga in i skinnet. Han kvider och jag fräser tyst i hans öra, att det är nog bäst att han håller sig stilla om det inte är så att han vill få ont på mer ställen än stjärten. Han nickar och sakta släpper jag taget om han pungkulor och återgår till att piska hans rödvarma bakdel.


3 kommentarer:

  1. Vilken härlig femdom bild. Avundsjuk såklart på slaven.men kanske en dag min lycka att njuta av Madames handlag med piskan;)

    SvaraRadera
  2. Ljuva Madame. Pungpina är härligt.

    SvaraRadera
  3. Ljuva Madame kinky! vore skönt att byta plats med slaven en gång. Bestraffning när man varit olydig är nog behövligt.

    SvaraRadera