2 oktober 2016

Snuskiga fantasier?

Alla har vi snuskiga fantasier. Nästan alla i alla fall. Dom där fantasierna vi inte vågar nämna eller ens förverkliga. Ofta kan dom innehålla saker som är ett tabu eller kanske är olagliga, vilket inte heller gör det lättare att nämna för någon. Sedan kan det också vara att vi nån gång nämt det och reaktionen som blev gjorde oss än mer osäker på att våga nämna det igen. Jag tycker alla sexuella fantasier är bra, så länge man håller det som fantasier. Det finns inget som faktiskt är olagligt att fantaisera om. Att andra kanske tycker att det både är osmakligt, äckligt eller avtändande är faktiskt inte fantiserarens problem. Fantisera kan man göra om precis vad som helst!

Men vill man sen förverkliga sina fantasier får man börja tänka lite extra ibland. Det första är att det kan vara svårt att hitta nån att göra det med. Både i att det personen ska tända på samma sak och att samtycke gäller. Att göra något mot någon som inte vill det är INTE ok. Sen är frågan om något är olagligt. Varför är det olagligt? Vad kan straffet bli? Är det värt risken? Man kan även behöva tänka på om andra kan ta illa vid sig av det jag gör. Och därefter säkerhetsrisken. Vad finns det för säkerhetsapekter man behöver fundera på, både för dig och den du utövar det med.

Nu är ju inte alla fantasier så avancerade att man måste fråga sig alla dessa frågor. Men jag får ibland frågor då någon undrar om jag kan hjälpa dom förverkliga en fantasi dom haft sedan länge och när man börjar fråga så har dom inte haft nån tanke på säkerhetsaspekten i det hela, vilket kan vara lite skrämmande i vissa fall. Sen är det inte alltid lätt att få upplevelsen lika bra som en fantasi. Det är lite som att göra en film av en bok, där många fler egna känslor och tankar har format det man läst så när det förverkligas i film blir det inte alltid lika bra. Men sen kan ju en upplevelse kännas så mycket bättre än nått som bara är en fantasi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar