21 oktober 2016

Novell 7

Blev inte nöjd med denna novell men i brist på annat får du läsa den nu i alla fall...

En hjälpande hand

Det är alltid lika härligt att vakna av solens strålar bakom gardinen och ett myller av olika fåglars kvitter utomhus. Sakta låter jag ögonen vänja sig vid ljuset och kroppen vakna till liv. När jag känner att jag faktiskt orkar så sträcker jag ut handen och ringer i den lilla klockan som står på mitt nattduksbord. Nästan omdelebart öppnas min sovrumsdörr och han kommer in. Jag ger först honom och sedan gardinen en snabb blick och han förstår omdelbart vad det är jag vill och drar isär gardinerna så den härliga morgonsolen kan lysa rakt in på mig. Jag drar undan täcket och låter solens strålar smeka min nakna kropp.
- Frukost? frågar han och jag nickar och han försvinner iväg.
En stund senare dyker han upp med en bricka med nykokta ägg och en mugg med kaffe, precis som jag vill ha det. Han ställer ner brickan och lämnar mig sen, då ha vet att jag vill äta min frukost i lugn och ro. När jag sedan ätit upp dyker han upp igen, hämtar min bricka och frågar om jag vill duscha. 
-Mmmm, svarar jag och börjar sträcka på mig. När jag hört att han haft igång duschen en stund kliver jag upp ur sängen och går bort till duschrummet. Känner vattnets varma ånga har värmt upp rummet och jag kliver in i duschen. Han börjar långsamt låta det kropppstempererade vattnet skölja över min kropp och jag njuter av känslan. När han sedan tar fram tvålen får jag sträcka ut armar och ben för att han ska komma åt att tvätta mig överallt innan han åter igen låter vattnet rinna över min kropp och spola bort all tvål. När jag är färdigtvättad hänger han undan duschslangen och tar fram en uppvärmd handduk åt mig som han först sveper in mig i och sen torkar mig med. När han torkat mig torr hänger han upp handduken och går iväg. Jag går fram till handfatet och tar upp tandborsten som ligger där färdig med tandkräm på och borstar mina tänder. Sen harklar jag mig lätt och han är innte i badrummet inom några sekunder. 
-Smörj in mig, beodrar jag och tittat på flaskan med body lotion som står på bänken. Med varsamma noggranna händer smörjer han in min kropp. 
- kläder? säger han frågande och mitt svar blir
-trosor, bh och den svarta klänningen, vilket han genst går iväg och hämtar. Ha hjälper mig på med trosor och bh och slutligen även klänningen. Han får borsta mitt långa bruna hår och göra en fläta och lämnar mig sedan då han vet att jag vill göra ordning resten själv. När jag stunden senare kommer ut är bilen framkörd och jag hoppar in i passagerarsätet i fram, där min handväska ligger. 
- Vad är ni sugen på idag?
- Shopping, svarar jag och han nickar med ett leende.

Jag strosar omkring på stan. Det är mycket folk, men då han får stå i dom långa köerna åt mig är det inte nått som stör mig särskilt mycket. Till slut är det dax för en fika och jag pekar ut vad jag vill ha innan jag går och sätter mig vid ett ledigt bord. När han sedan kommer med min beställning och slår sig ner vid mig slår mig tanken att vi nog ser ut lite som vilket par som helst och jag ler. Men sen ser jag kvinnorna som passerar förbi i närheten, släpandes på sina egna påsar med det som de har inhandlat och jag ler ännu större. Skönt att slippa sådant, tänker jag förnöjt medans vi sitter där med vårt kaffe och småpratar. Inte nog att han gör det jag ber om, jag njuter av hans sällskap i allmänhet också tänker jag nöjt. När vi en stund senare fikat färdigt får han hjälpa mig att välja underkläder. Troligtvis kommer han bara hjälpa mig att få dom på och sen tvätta dom när jag är klar med dom. Aldrig få se dom på, på det sättet som andra män får göra. Jag kan inte hjälpa att jag hånleer lite åt den tanken och jag vet att vetskapen av att han inte kommer få mer än så gör honom nöjd. Väl inne i underklädesbutiken får han hjälpa mig att hitta något sexigt och sedan hämta nya om jag behöver en annan storlek. När vi står tillsammans inne i den trånga provhytten, då han måste hjälpa mig med att knäppa en neglige, känner jag hans händer smeka över det skira tyget som smiter runt min kropp och sen råkar jag komma åt hans skrev och känner hans hårda kuk och han ler generat. 
-Du får nog göra nånting åt den där?! säger jag med en hånleende.
När vi väl kommer hem efter vår shoppingtur är jag trött och lägger mig på soffan. Efter att ha plockat ordning på det som inhandlades kommer han och sätter sig i ena hörnet och masserar mina fötter. Vi diskuterar under tiden vad som skulle vara gott till middag. Därefter tränar jag en stund och han får åka och inhandla det som behövs. Han kommer tillbaka lagom till det att mina träning är klar och han hjälper mig av med mina svettiga träningskläder och att ta en snabb dusch och på med rena kläderna igen. Och innan han packar upp den inhandlade maten och börjar tillreda den häller han upp ett glas vitt vin till mig. Jag sitter vid bordet och tittar på medans han lagar mat, vi småpratar och skojar med varandra och jag får provsmaka när det behövs, så att jag får maten som jag vill ha den. Efter maten tar jag plats i soffan igen och väljer film jag vill se, medans han städar i ordning i köket och fixar ordning den typ av snacks han vet att jag gillar och fyller sedan på mitt vinglas igen, innan han slår sig ner på sin kant av soffan. Efter filmen är jag sådär lagom seg och känner att jag vill ha en oljig massage innan jag somnar. Han får gå i förväg och göra iordning sovrummet, lägger ut en stor handduk på sängen, tänder ljus och sätter på lugn musik. När jag kommer in i rummet får han hjälpa mig av med kläderna innan jag får lägga mig naken på sängen. Med varma inoljade händer börjar han masserar min rygg och jag känner hur jag slappnar av rejält. Han går grundligt igenom hela min kropp med mjuka tryck och efter den härliga massagen får han hjälpa mig ner i sängen, då jag är riltigt mör. Vi önskar varandra en god natt och han smyger tyst ut ur rummet. Innan jag somnar hinner jag tänka på hur mycket jag uppskattar att ha honom i mitt liv och att det verkar som om han känner precis likadant.

3 kommentarer:

  1. Bra skrivet.
    Fantasi eller har det hänt i verkligheten?

    SvaraRadera
  2. Jag gillar novellen! Har ofta drömt om precis liknande scenarier, att bara få tjäna en kvinna och göra allt för henne. Skulle gärna vara han! :)

    SvaraRadera