24 oktober 2016

Låg å läste om porr...

Det har visst kommit upp ett förslag om att en haverikommission behöver utreda om porrindustrin har skadliga verkningar på det svenska folket. Du kan läsa en artikel från DN HÄR. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta åt detta. Men visst, en utredning är ju inte helt fel, men vad kan svaret på den få för konsekvenser? Förbjuda viss typ av porr? Risken finns ju att mycket av det jag gör kan ingå i kategorin skadlig porr. Nu är ju förvisso utredningen och även debatten helt dragen åt det patriarkaliska hållet, med dom förtryckta kvinnorna och så männen som utnyttjar dom. Men om det nu anses skadligt är det ju risk att femdomporren också blir farligstämplad i samma veva. Och nej, jag anser det inte farligt för dom 11,5 år gamla pojkarna att se femdomporr. Det kanske till och med skulle vara bra för dom att se lite lättare femdom i vissa fall... 😉

Foto Mr K

4 kommentarer:

 1. äntligen,fick man se mer av dom schysta lökarna..hehe

  SvaraRadera
 2. Jag drömde om femdom redan i den åldern, jag hade bara inget namn för det eller visste varför...:)

  I England förbjöd de nyligen facesitting, tror jag. En "fara för kvävningsrisken", eller något. Folk höll protester mot det. Jag tycker det är vansinnigt att staten ska få lägga sig i vad vuxna människor väljer att göra i samförstånd med varann! Är helt emot det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om facesitting är förbjudet borde ju deepthoat vara det med, det är ju minst lika farligt. 🤔 Men att sätta massa regler komma ju inte hjälpa. Jag är mer för nån typ ac samtyckesförordning.

   Så var det skolfröken som var den stora förebilden då? 😉

   Radera
 3. Haha, inte en chans...Alla mina fröknar var i pensionsåldern och vissa var magistrar också! :D

  Nä, jag mejlar vad jag tror var min första person för Femdom-fantasier istället...;)Även om jag kan minnas betydligt längre tillbaka också.

  SvaraRadera