21 september 2016

Samtycke

Jag undrar om andra tjejer har samma problem med vissa "undergivna" män som jag har.. Att dom i sin iver att bli tillfredställda försöker förmå en att styra dom, fast man sagt nej. Det kallas topping from the bottom och jag har i vissa fall fått ryta till på skarpen. Men hos män som är undergivna finns ändå en viss acceptans till att man kanske inte vill, när man sagt ett hårt NEJ. Desvärre är det med dom dominanta männen.. Jag brukar ganska fort i en konversation läsa av i fall någon är dominant och då både visa min blogg och förklara att även jag är det och att jag inte har något intresse av att vara undergiven. Vissa är då kloka nog och tackar för sig. Men sen finns det några envisa stackare som inte förstår sig på ett nej. Och till skillnad från dom undergivna männen räcker det i detta läget inte med ett NEJ, utan de fortsätter ändå proklamera om att jag borde sitta som en liten lydig slyna vid deras fötter och lyda minsta vink. Jag som gärna försöker diskutera saken och få dom att förstå att så inte är fallet har vid vissa tillfällen gått bet. Men sen vill jag också tillägga att jag träffar även på många, både dominanta och undergivna som visar den respekt jag tycker borde vara klassad som allmänt hyfs.

Så vad är då samtycke? Och då menar jag i ett sexuellt sammanhang. För mig är det när två eller fler personer kommer överrens om en sexuellhandling de vill utföra tillsammans. Vare sig det gäller IRL eller via nätet. Är det via nätet brukar det i flesta fall gå att blockera personen i fråga om denna efter hur många tappra försök jag än gjort till att säga att jag inte vill ge honom order eller att jag har förklarat mitt sexuella intresse utan rätt respons, då personen inte verkar förstå utan fortsätter massbomba mig med bilder, filmer och liknande på undergivna tjejer. Men snackar vi IRL kan en sådan person kanske till och med bli farlig. Därför kan jag bli lite jobbig i min utfrågning av någon innan en eventuell träff. Här låter jag oftast min magkänsla säga sitt och efter 20 år av sexchattande så är den ganska utvecklad och finkänslig. Men sen är det där med samtycke en väldigt stor del i mitt tänk, särskilt då vissa saker jag gör kan vara både smärtsamma och lite farliga och personen jag gör det med har inte alltid så lätt att kunna säga ifrån under tiden det sker. Då är det viktigt att man är överrens om det som ska ske innan. Men även vid andra tillsällen vill jag gärna att man gjort upp om det som ska ske innan. Jag gillar inte överraskningar utan vill veta vad som ska ske och även kunna fundera och planera för det innan. Så för mig är samtycke väldigt viktigt, hur är det för dig?

Foto: Simon Olsson5 kommentarer:

 1. Mycket bra skrivet.
  Att träffa en okänd person som utger sig för att vilja något annat är både farligt och dumt. Det kan sluta på många tråkiga sätt. Man ska ju inte behöva skriva på ett papper precis. Sen vet jag av egen erfarenhet att man vill testa mer då man är kåt. Så tänk till först och var försiktiga där ute.

  SvaraRadera
 2. Bra skrivet Madame. Är grymt viktigt att lära känna varandra innan en session, men det kan tyvärr bli dumt ändå.
  Jag som undergiven måste känna 100 % tillit till Dominan annars funkar det inte alls för mig. Och det gjorde jag verkligen med Madame :)

  Måste säga något om fotot med, så jä-la sexig Madame är! Hoppas vi träffas igen.

  SvaraRadera
 3. Helt rätt. MEN vilken röv wow !!!! :-)
  fattas bara man va låst i kukbur..

  SvaraRadera
 4. Bra skrivet ! Du tar din roll på allvar och är lyhörd, nyfiken och ändå tuff, det lilla jag lärt känna dig Madame. Finns många där ute på nätet som inte är lyhörda och bara ute efter pengar. Och som inte uppfyller det man kommit överens om. Utan ändrar efter eget huvud och ibland skippar det man kom överens om innan. Det märks när man möter en proffs domina/Madame ;-)

  SvaraRadera
 5. Tur att Madame-K har en äkta undergiven Gummislav då 😘

  SvaraRadera