3 september 2016

Femdomfilm - My Mistress

Innan sommaren gjorde jag en förfrågan om femdomfilmer och fick ett antal förslag.

Har bland annat tittat på filmen My Mistress, som är en australiensisk film om en yngre kille och en medelålders kvinna. Även om filmen bitvis har både humor och några rikigt snygga lackkläder, så är det lite trist att bdsmmänniskor framställs som trasiga männsikor. Men har man inget bättre för sig än att se ett halvsegt drama så är den väl tittbar.


2 kommentarer:

 1. Jättelöjligt det där att man skulle vara "trasig" bara för att man har detta intresse. Har själv varit undergiven så länge jag kan minnas, drömt om att bli dominerad och förnedrad och är en äkta masochist åtminstone i tanken, men har aldrig mått dåligt eller haft dåligt självförtroende alls. Har ett mycket tryggt och välordnat liv, alltid tyckt jag ser rätt bra ut själv och har alltid tyckt väldigt bra om mig själv också. Det är som vilken adrenalinkick som helst. Som ger det som vanilla-världen inte kan erbjuda. Vissa hoppar fallskärm, surfar, bestiger Mount Everest...Femdom-världen är vad som ger mig mina främsta kickar. :) Mycket behöver inte ens levas ut i verkligheten utan sker bara i mina egna tankar. Vilket ändå ger stor upphetsning.

  Men den kanske ändå vore värd att se. Drömde alltid om en lite äldre och sexig kvinna i medelåldern som dominerade mig i yngre år också. :)Lite som Mrs. Robinson, fast med en dominatris! Men Femdom-temat i vanliga filmer, saknas verkligen tycker jag också...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fler filmer med femdom i behövs. Har du några förslag får du gärna komma med dom.

   Radera