27 september 2016

Femdomfilm - Exit to eden

En amerikansk komedi från -94 med rätt kända skådisar. Storyn handlar om några snutar som jagar några bovar som i sin tur jagar en fotograf som tagit en bild på dem. Fotografen åker till en paradisbdsmö och självklart följer både bovar och snutar med dit. Där utspelar sig faktiskt några riktigt trevliga scener, som jag faktiskt själv inte haft nånting emot att ha vart med i. 😉 Gillar även att bdsm människor inte framställs som några konstiga människor utan helt vanliga och vem som helst, som gör detta för sin egen njutnings skull. Så är man en sån som jag som gillar romantiska komedier, får igenkänningskänslor av nittotalets kläder, skrattar glatt åt mobiltelefonerna i storlek XL men även vill se lite starka kvinnor så är denna rullen rätt bra ändå.


3 kommentarer:

 1. låter nice, blir till att söka efter den.

  SvaraRadera
 2. mums :-) en ö med dominanta kvinnor, önskedrömm ju. gärna en helg eller längre :-) måste se den, med kukbur låst runt bollarna...

  SvaraRadera
 3. Jaså, du såg den ändå alltså!? :)Gick som sagt på TV en natt för ett par år sen...Dök bara upp på en kanal helt plötsligt och jag tänkte bara "Det här är fan för bra för att vara sant!" när jag insåg temat i filmen!

  Tyvärr är nog den mitt enda tips på en hel mainstreem-film med Femdom-tema. Finns scener med dominanta kvinnor/undergivna män i många. Men inte rakt igenom. Sen har det pratats så mycket om Fifty shades of grey nu, alla verkar ha sett den. Men när den dominante är en man och den undergivna en kvinna, då tilltalar det mig inte alls. Det har jag däremot sett någon eller ett par gånger förut.

  Men som sagt: skulle mer än gärna varit på den där ön själv också! :)Vilken dröm att få tjäna all de sexiga damerna där...Och bli straffad om man inte lyckas uppfylla alla deras önskningar. ;)

  SvaraRadera