28 augusti 2016

Bra BDSM?

Efter att ha lyssnat på avsnittet om hur man får bra BDSM av Röster från mörka sidan så tänkte jag skriva lite om det här. Lånar även deras bild. Detta gäller ju egentligen inte bara bdsm utan även sex överlag, tycker jag.

Fantasier
Alla har sina egna fantasier och ingen har precis likadana fantasier som du. Det man får börja med att fundera på är om man ens vill förverkliga sina fantsier. Många fantasier kanske gör sig bäst som fantasi, då dom i verkligheten inte blir lika bra. Sen kanske alla inte ens går att förvekliga. Det kan ju både bero på att det är fysisk omöjligt eller kanske till och med är för farligt. Men kommer du fram till att du verkligen vill förverkliga den och att det verkar som att det kan bli nått bra av det, kan man gå vidare till nästa steg.

Förväntningar
Vad har du för förväntningar på det du vill ska ske. Om du tex vill bli förnedrad är detta en känsla. Fundera då på hur denna känsla lättast kommer fram. Detta kan vara väldigt individuellt och det som känns förnedrande för någon kan kännas bra för någon annan. Man kan även fråga sig varför man vill få fram den känslan. Även nått som för stunden får dig att känna dig obekväm kan efteråt kännas riktigt skönt. Eller tvärt om.

Krav
Vad krävs för att du ska få dina fantasier och förväntningar uppfyllda? Är det en viss typ av kläder, leksaker eller stämning som får dig extra triggad? Åter igen kan det även vara bra att ta en titt på riskbedömningen i det man ska göra. Sist men inte minst kan det vara bra att kolla över att alla medverkande parter får ut något av det.


När man har en fantasi är det inte alltid lätt att lista ut förväntningarna och kraven, särskilt inte om man inte har nån erfarenhet sen tidigare. Men ju mer information om vad du tänker, vill och önskar du delar med dig av, desto lättare är det för din lekkamrat att jämföra det mot sina egna önskemål om det som ska ske. Så ju mer man diskuterar det som ska ske innan man gör det, desto bättre brukar det oftast bli.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar