9 juli 2016

Femdom i bok och film?

Då min semester närmar sig och jag tänkte unna mig några lata dagar, söker jag nu tips på film, böcker eller noveller med femdomtema. Mr Grey i all ära, men jag vill se eller läsa när de är kvinnan som är den som bestämmer. Det är alltså inte porrfilm jag söker utan mer riktigt film med femdomtema och det behöver inte vara hardcore femdom. Så jag tar tacksamt emot tips och idéer.

2 kommentarer:

  1. Exit to Eden är en! :) Gick på vanlig TV en kväll vilket förbluffade mig...Hela filmen har faktiskt Femdom-tema!! Vilken dröm att bara ha varit med i den som skådis, tänker jag...;)

    Belle de Jour -Dagfjärilen är en annan. (Dock inte femdom-tema rakt igenom, däremot en dominatris med och ganska sexiga scener med henne. Liksom i Payback, Tomcats, From Dusk till Dawn, Flera av Polisskolan-filmerna med den dominanta Sgt. Callahan...:)Men jag önskar verkligen också mer vanliga filmer med Femdom och dominanta kvinnor...Finns ju alltid serier/filmer med bitchiga kvinnor rent allmänt, som tur är - jag gillar de också. ;)

    SvaraRadera