19 maj 2016

Novell 4

I sängen

Jag tittar på honom, där han ligger naken på min säng. Med kroppen utsträckt som ett X, med läderbojor om hand och fotleder som sedan är kopplade till kedjor som sitter fast i sängramen. Han skälver till lite lätt. Kanske fryser han eller så är han lite nervös, tänker jag med ett belåtet leende. Han lyfter huvudet och tittar på mig utan att säga nått och jag ler lite lätt tillbaka eller om det råkade bli ett elakt varggrin. För sekunden senare lägger han ner huvudet på kudden igen och jag hör ett lätt stön. Jag går runt i rummet och plockar med mig lite saker jag kan behöva och lägger sakerna vid sidan av sängen. Kryper sen upp i fotändan mellan hans ben som ligger fastspända rejält isär. Smeker lätt över hans kuk som ligger halvhård upp på hans mage. Spottar på den och runkar sedan några långa tag.
-Nu ska jag leka lite med din kuk, säger jag mjukt men ändå med en viss skadeglädje i rösten.
-Du får inte spruta för äns jag säger till. Och det är upp till dig att meddela mig om att du är nära. Förstått?
Han nickar till svar och jag hör ett svagt;
-Ja, madame.
Jag fortsätter runka hans kuk, spottar lite mer på den och låter förhuden massera upp och ner över ollonet. Han stönar ljudligt och ollonet är alldeles kladdigt av försats och jag runkar allt intensivare tills jag hör honom gny;
Sluta...
Jag avbryter runkandet och låter handen smeka ner över kulorna.
-Det var tur att du sa till i tid, annars hade det kunnat bli riktigt smärtsamt här, säger jag hånfullt och låter handen knipa åt runt kulorna. Han stönar till och får fram ett;
-Ja, madame, jag ska givetvis säga till i tid så du kan avbryta.
-Bra, svarar jag snällt och släpper taget om pungen.
-Men de där stönandet vill jag tysta något, säger jag och sträcker mig efter gagen jag la på sängen tidigare. Den har en boll att ha i munnen och en dildo åt andra hållet.
Jag sätter mig gränsle över honom och känner hans kukrot tryckas mot min våta fitta.
-Gapa nu, beodrar jag och tittat honom bestämt i ögonen samtidigt som jag trycker in gagen i munnen. Säger sen till honom att lyfta upp huvudet och jag spänner åt den hårt, så att den ska sitta stadigt.
-Mmmm, så söt du blev, säger jag sen hånfullt och tittar förnedrande på honom, där han ligger med en dildokuk ut ur munnen och klappar honom mjukt på kinden.
Spottar sen på dildon och smörjer in saliven över den med handen. Endel spott kom i ansiktet på honom men det struntar jag i. Sen  vänder jag mig om och sätter mig på huk, gränsle över hans huvud med mitt ansikte mot väggen. Sakta, sakta låter jag dildon glida in i min våta fitta och jag hör ett svagt stön från honom genom gagen och känner hur dildon vibrerar till på ett härligt sätt av hans stön. Med ett dov suck av skön känsla, låter jag den glida ända in vilket gör att min klitta hamnar i närheten av hans näsa.
-Njut nu av lukten från min fitta, beodrar jag och hör honom dra ett djupt andetag genom näsan och när han sedan andas ut hörs även ett upphetsat stön. Försiktigt börjar jag rida dildon, upp och ner. Han kåta stön gör att den vibrerar lätt. I min upphetsning tar jag tag i hans hår så jag kan pressa hans huvud mot min fitta så dildon kan komma så långt in som möjligt och att hans näsa trycks mot min klitoris. Med höga stön fortsätter jag trycka in dildon, rider den allt intensivare och smeker min fitta samtidigt. Jag känner hur våt dildon blir av mina fittsafter och hur skönt den fyller upp min fitta. När orgasmen kommer får jag ta spjärn mot väggen med ena handen för att inte ramla. Den härliga känslan kommer i vågor och flämtande lutar jag mig fram mot väggen tills den ebbat ut.
Jag hör honom stöna lätt under mig och jag kliver av dildon och ser att han är alldeles fittkladdig i ansiktet.
-Det där var härligt, säger jag med ett leende och ser honom nicka. Den fuktiga dildon vaggar fram och tillbaka.
-Då är kanske du oxå värd att få ha lite skönt!?
Jag ser att han inte riktigt vågar svara på frågan men att hans ögon säger JA!
Jag sätter mig bredvid honom på sängen och låter handen smeka den ännu väldigt hårda kuken. Ett finger hämtar upp lite försats och smeker ner över strängen. Det rycker i kuken av upphetsning. Jag plockar upp vibratorn och sätter igång den. Suger lite lätt på spetsen på den och låter den sen glida upp och ner utmed skaftet på kuken. Trycker den lätt mot strängen och låter de härliga vibrationerna vandra in i kuken.
-ummff, hör jag honom protestera genom gagen och jag förstår att han är nära och jag lägger undan vibratorn. Försiktigt smeker jag honom över kulorna en stund, för att han ska få en chans att få tillbaka kontrollen av känslan.
-Sugen på att få spruta nu? frågar jag och ser hans ivriga nickande.
Tar den stenhårda kuken i handen och runkar försiktigt. Lutar mig fram och låter mina läppar sluta sig runt ollonet och ökar runkandet. Behöver inte ta många tag innan jag känner den varma sperman spruta in i munnen på mig. Runkar några sista försiktiga tag så att jag får ut allt innan jag sväljer och kan ta bort munnen från kuken. Slickar försiktigt bort en sista droppe sperma upp på toppen innan jag ger honom ett avslappnat leende.


1 kommentar:

  1. Personligen tycker jag du var på tok för snäll. Hehe

    SvaraRadera