1 maj 2016

Gårdagen.

Då min man Gummislav fick tandvärk, så drog jag med min vännina Kitten till mässan istället. Hon skulle inte sälja nått utan följde bara med som medhjälp och sällskap. På mässan fanns ett 20-tal utställare. Allt från föreningar, butiker och privata shopaholics som jag själv som behövde göra en utrensning. Men jag tror jag köpte lika mycke som jag sålde. Hittade även ett par stövlar hos Skofeber som var riktigt snygga. Dock hade han inga i min storlek med sig. Det fanns även riktigt många snygga korsetter att suckta efter. Då jag inte ville lämna min vännina med försäljningsjobbet så missade jag föreläsningen om analsex som jag hade velat gå på. Men kanske nån vänlig själ som var där vill återge lite av den till mig?

Även om det inte var nån jätte stor mässa eller nån enorm anstormning av folk, så tycker jag att det är jätte kul att det anordnas nått och man måste ju börja nånstanns. Jag hoppas verkligen att dom gör nått liknande fler gånger.

Har du vart på nått bdsm/fetish event nån gång? Svara till höger..
Efter min lilla undersökning insåg jag att det är många som vill gå på nån typ att event men inte vågar eller kan, då svaren blev så här;

19 % - Ja
1 %   - Nej, och vill inte
76 % - Nej, men skulle vilja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar