4 april 2016

Novell 2.3

Jag tråcklar av mig strap-onen och hämtar nycklarna. Lossar på hänglås och kedjor och beodrar min slav att kliva upp och lägga sig på min bondagesäng. Han lyder, men nog verkar han gå lite bredbent efter min behandling av hans rumpa, vilket får mig att le. Med läderbojor, kedjor och hänglås ser jag till att han snart ligger rejät fjättrad på sängen. Jag tar upp ögonbindeln från golvet och sätter på honom den.
-Jag tror ändå inte du vill se vad jag gör, säger jag med ett litet hånleende.
Jag drar fram min pall för att sätta mig.
-humm, jag är nog lite kissenödig, säger jag tyst till mig själv och går istället fram till huvudänden på sängen. Som tur är, är sängen inte bredare än 80 cm och inte särskilt hög, utan jag kan ställa mig gränsle med ett ben på var sida, smeker min våta fitta utanpå trosorna  och går ner tills mina fuktiga trosor nuddar slavens mun.
-Gapa, beodrar jag och väntar tills han gapar duktigt innan jag släpper på. Den varma strålen rinner ner i slavens gapande mun och redan effer en liten stund är munnen fylld och han kämpar med att svälja med öppen mun. Men till slut blir det för mycket och det börjar rinna utmed kinderna. Jag kniper av strålen och ser slaven kämpa med ett svälja ner allt.
-Slav svalde inte allt! ryter jag och torkar bort några droppar på hans kind innan jag ger honom en örfil.
-Förlåt madame, svarar slaven
-Nu tar slav hand om allt jag ger, annars lär slav bli straffad! säger jag med hård röst.
Jag hukar ner över slavens mun igen och han gapar duktigt. Jag släpper på igen och ser hur slaven kämpar med att svälja det jag ger. Strax blir det för mycket och han måste stänga munnen. Jag struntar i det och fortsätter kissa. Hör hur han sväljer, fnyser och frustar och jag kan inte låta bli att hånle åt honom. När jag är klar kliver jag undan och tittar arg på slaven som fortfarande kämpar.
-Nu blev det ju alldeles blött!? Skulle det bli det?
-Nej madame, svarar slaven ynkligt.
-Det kommer slav straffas för!
Jag drar av mina kissvåta trorsor, knölar ihop dom och tar ett hårt tag om slavens kinder, trycker in naglarna och tvingar honom att gapa. Trycker in de riktigt våta trorsorna i munnen, sträcker mig efter silvertejpen, drar av en bit och sätter över slavens fyllda mun, drar av en bit till och sätter dit.
-Så, nu slipper jag höra dina ynkliga förlåt! säger jag nöjt.
Hämtar min cbt vagn och drar fram den till pallen och sätter mig ner.
Tar ett tag om slavens halvslaka kuk och runkar den några drag tills den är hård. Tar sen ett tag runt pungkulorna med en handen och slår lätt på dom med den andra. Hör slaven stöna lätt trots trosorna. Tar sen fram ett antal klädnypor och börjar systematsikt sätta på dom på pungen. Ler nöjt när jag fått på 20 stycken och pungen börjar likna en igelkott. Klämmer och drar lite i dom och hör att det ger effekt. Kuken är fortfarande riktigt hård och jag kan inte låta bli att leka med den. Jag ömsom runkar den mjukt, ömsom vrider, drar och nyper hårt. Leker med försatsen som gör ollonet alldeles halkigt och vått. Börjar sedan långsamt ta bort klädnyporna en efter en och drar och trycker på dom innan jag klämmer upp dom. Slaven ojar sig men jag ser kuken bli rejält hård av den smärsamma behandlingen.
-Är slav kåt? frågar jag och ser honom nicka.
Jag tar fram ett par latexhandskar som jag sätter på mig och tar fram ett liniment. Häller upp en rejäl klutt i handen och smetar sen ut det över kuk och kulor. Masserar mjukt in linimentet och ser till att det kommer överallt, även runt och under ollonet. Hör slaven stöna och märker att han är nära att komma och lägger därför ner kuken och tar av mina handskar.
-om slav nu är så kåt får slav 5 minuter på sig att spruta. För sen åker kukburen på och den lär inte tas av inom den närmsta tiden, informerar jag honom om. Hör att han förösker säga nått, men då jag ändå inte förstår ignorerar jag ljudet och går och hämtar mig en dildo istället. Sätter mig på pallen igen och börjar leka med mig själv. Njuter högljut av dildons härliga vibrationer och låter ett av mina fingrar glida in i min våta fitta. Masserar mig själv och låter dildons vibrationer se till att det blir riktigt skönt. Blundar och flämtande känner jag orgasmen komma, låter den fylla min kropp och känner fittans muskler krampa om mitt finger. När orgasmen avtagit drar jag ut mitt finger, stoppar det i munnen och suger bort det våta från den. Tittar sedan ner på min slav och ser att han har sprutat och att kuken nu slaknat lite. Känslan av linimentet och ljudet av mina stön har fått honom att spruta av sig själv. Jag drar bort silvertejpen och tar ut trosorna ur munnen på slaven. Förösker få upp så mycket sperma jag kan med fingrarna och beodrar sen slaven att gapa och matar honom med hans egen sperma. Märker av hans äckelkänsla och förstår att han inte är så kåt längre. Kan inte låta bli att försöka få upp ännu mer sperma och tvingar honom att suga på mina fingrar.
Tar sen fram en handduk och torkar av mina händer och torkar sen av slaven kuk och kulor. Går och hämtar slavens kukbur och spänner fast den, först runt kulorna och trär sen i kuken och låser låset.
-Nu har slav vart ganska duktig,  säger jag mjukt när jag tar av ögonbindeln och börjar knäppa upp bojorna.
-ja, madame, och tack! Svarar slaven.
-Då ses vi om två veckor och buren ska vara på tills dess, säger jag och spänner ögonen i slaven.
-Ja, madame, svarar han igen, lydigt.

4 kommentarer:

  1. Mmmm låter härligt att tvingas i sin egen sperma.

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är på skriva noveller Älskling 😘

    SvaraRadera
  3. Hade gärna varit den som blev så förnedrad. I verkligheten hos Dig Mistress. Du är bara sååå BRA.

    SvaraRadera