4 mars 2016

Novell 1

En gammal novell, men lägger in den igen...


Du ligger där i sängen, sovandes men med ett präktigt morgonstånd, när jag kommer in i rummet, naken. Jag kryper upp brevid dig i sängen, mjukt och försiktigt, så att du inte ska vakna och börjar suga och slickar på din hårda kuk. Sen hade jag låtit den glida in min nu riktigt våta fitta, för att sendan sakta börja rida dig. Du som är rejält trött efter en hård arbetsvecka, mumlar till i sömnen och då håller jag mig stilla en liten stund innan jag fortsätter. Jag rider dig allt snabbare och får bita mig hårt i läppen för att inte stöna högt och väcka dig, men du är så himla skön och hård i mig. Sen kommer min orgasm och jag flämtar till och håller handen för munnen och känner min fitta krampa skönt runt din kuk. Jag kliver av kuken och börjar åter suga. Den smakar gott av mina fittsafter. Jag hör hur du stönar i sömnen och känner smaken av din sperma. Jag torkar mig om munnen och går leendes därifrån och låter dig fortsätta sova...


2 kommentarer:

  1. Jag skulle inte tycka om att suga kuk, tänder inte på blowjob. Kan inte tänka att andra skulle göra det. Tycker kvinnor verkligen om det? Tycker du det är gott?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har endel med njutningen i att ge njutning. Du kan ju vända på frågan och ifrågasätta varför många män vill slicka fitta... Sex är ju faktiskt så mycket mer än bara sin egen njutning, utan även närhet, intimitet och bekräftelsen i att få någon annan kåt.

      Radera